Tafelventilator

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Tafelventilator kopen of vergelijken? Dat doe je hier bij de Ventilator Specialist! Voor een klein prijsje heb je al een mooie tafelventilator in huis. De tafelventilators van de Ventilator Specialist zijn er in verschillende uitvoeringen en in verschillende designs. Niet geheel onbelangrijk want een tafelventilator valt toch op in een kamer. Voor een fleurige kamer kun je bijvoorbeeld kiezen voor een knal rode tafelventilator of wanneer je niet zo van kleur houdt kies je voor een mooie zwarte tafelventilator. De tafelventilators zijn voorzien van verschillende snelheidstanden en vaak ook met anti-slipvoetjes. Bekijk hier het aanbod tafelventilators.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • AEG VL 5525 M Metalen Tafelventilator 40W Ø 25 cm
  Vermogen: 40 Watt - 3 vermogensstanden - Verstelbare hellingshoek - AEG - 25 cm..
  € 44,50
 • AEG VL 5526 M Tafelventilator
  De AEG VL 5526 M is een stevige tafelventilator die zeer stabiel staat. Door de oscillatiefunctie is er een gelijkmatige verspreiding van frisse of warme lucht en dus een goede luchtverdeling in de betreffende ruimte. Je hebt de keuze uit 3 snelheden en 4 verschillende standen. Dit apparaat maakt ti..
  € 49,95
 • AEG VL5528 Tafelventilator
  De AEG VL5528 is een 2-in-1 tafelventilator. Hierdoor kan je de ventilator op tafel zetten, maar ook aan de wand monteren. Vanaf de wand blaas je veel frisse lucht de kamer in. Dankzij een oscillatiefunctie is er een goede luchtverdeling in de ruimte. Zowel frisse als warme lucht wordt namelijk geli..
  € 24,50
 • Bestron ART15 Tafel Ventilator
  De Bestron ART15 kan je gebruiken als klem en/of tafelventilator. Het korf is zowel horizontaal als verticaal verstelbaar. Je kunt kiezen uit 2 verschillende snelheden. Met een vermogen van 16W is dit apparaat ideaal voor als je gaat reizen. Bovendien is het door de kleine afmeting gemakkelijk mee t..
  € 24,50
 • Bestron DFT25R Ventilator
  De Bestron DFT25R Tafelventilator heeft een zwenkfunctie van 75 graden, zodat het apparaat draait en de gehele ruimte zal voorzien van koele lucht. Bovendien zorgt de oscillatiefunctie voor een gelijkmatige en goede verspreiding van frisse of warme lucht in de betreffende kamer. De antislipvoetjes z..
  € 34,95
 • Bestron DFT27W Ventilator
  De Bestron DFT27W Tafelventilator beschikt over krachtige aerodynamische ventilatorbladen. Door de zwenkfunctie van 75 graden draait deze ventilator rond, zodat de hele ruimte een goede toevoer van koele lucht krijgt. Je kunt kiezen uit 2 snelheden. De antislipvoetjes bieden extra veiligheid. Dit ge..
  € 20,95
 • Bestron DFT27Z Tafelventilator
  De Bestron DFT27Z is een kleine tafelventilator met 30W vermogen. Daarom is het uitermate geschikt voor als je gaat kamperen. Door de zwenkfunctie van 75 graden draait de ventilator en blaast zo frisse lucht door de gehele ruimte. Het korf is verticaal verstelbaar. Dit apparaat beschikt over 2 snelh..
  € 19,50
 • Bionaire BAOF25M Tafelventilator 25 cm
  De Bionaire BAOF25M Tafelventilator beschikt over een automatische oscillatie, zodat de ventilator horizontaal draait en de lucht zich verspreidt over een zeer groot oppervlak. Erg handig is het metalen beschermrooster. Je hebt de keuze uit 3 snelheden. Dit apparaat maakt weinig geluid als het aan s..
  € 54,50
 • Bomann VL1134CB Tafelventilator 23cm
  De Bomann VL1134CB Tafelventilator beschikt over een 3-standen schakelaar (0-1-2). Zo kan je uit 3 standen kiezen om de windsnelheid te bepalen. De oscillatiefunctie zorgt voor een optimale luchtverdeling door de gelijkmatige verspreiding van frisse of warme lucht in de betreffende ruimte. Dit appar..
  € 32,95
 • Bureau Ventilator Assorti
  Eigenschappen: - Afmeting: ca. 30 cm - Type: ventilator tafelmodel - Wordt assorti geleverd (ontvangt een willekeurige kleur) ..
  € 10,95
 • Clatronic VL3544 Tafelventilator 30 cm
  De Clatronic VL3544 Tafelventilator heeft een diameter van 30 cm. Met de oscillatiefunctie is er een optimale luchtverdeling in de ruimte, omdat frisse of warme lucht gelijkmatig wordt verspreid. Door middel van een 3-standen schakelaar (0-1-2-3) kan je uit 3 standen kiezen om de windsnelheid te bep..
  € 29,50
 • Honeywell HT354E4 Sensor-Touch Tafelventilator Zwart
  Eigenschappen: - 4 standen - Afmeting: 33 x 15 x 33 cm - Elektronisch sensor-touch bedieningspaneel - Makkelijke bediening - Kleur: zwart - Merk: Honeywell - Oscillatie: 35 graden - Type: tafelventilator - Vermogen: 35W..
  € 54,50