Menu
Your Cart

Staande ventilator

Staande ventilator kopen en vergelijken

Tijdens de zomer is het belangrijk om voorbereid te zijn op warme dagen. Een staande ventilator is dan ook een onmisbaar item in elk huishouden. Of je nu een nieuwe staande ventilator wilt kopen of je huidige model wilt vervangen, het is essentieel om een weloverwogen keuze te maken. In dit artikel bespreken we hoe je een staande ventilator kunt kopen en waar je op moet letten bij het vergelijken van verschillende modellen.

Staande ventilator kopen: waarop moet je letten?

Bij het kopen van een staande ventilator is het belangrijk om je behoeften in kaart te brengen. Denk aan de grootte van de ruimte die je wilt verkoelen en de functionaliteiten die je belangrijk vindt, zoals verstelbare hoogte, oscillatie of een afstandsbediening. Het assortiment is breed, dus een duidelijk beeld van je wensen helpt bij het filteren van de opties.

Staande ventilator vergelijken: hoe pak je dat aan?

Het vergelijken van staande ventilatoren kan een uitdaging zijn, gezien de diversiteit aan modellen en functies. Hier zijn enkele cruciale punten om op te letten:

  • Geluidsniveau: zoek naar modellen die bekend staan om hun stille werking, vooral als je de ventilator in een slaapkamer wilt gebruiken.
  • Energieverbruik: kies voor een energie-efficiënte staande ventilator om hoge elektriciteitsrekeningen te vermijden.
  • Prestaties: let op de luchtstroomcapaciteit, die wordt gemeten in kubieke meters per uur. Een hogere waarde betekent, dat de ventilator meer lucht kan verplaatsen.
  • Extra functies: overweeg modellen met extra functies, zoals een timer of verschillende snelheidsinstellingen voor meer gebruiksgemak.

Staande ventilator kopen

Het kopen van een staande ventilator is meer dan alleen het kiezen van het eerste model dat je tegenkomt. Door zorgvuldig te vergelijken en rekening te houden met je specifieke behoeften, kun je een staande ventilator vinden die effectief, efficiënt en gebruiksvriendelijk is. Neem de tijd om verschillende modellen te evalueren en maak een weloverwogen beslissing. Zo zorg je voor een aangename verkoeling in je huis tijdens de warme zomermaanden.

Merk: Alpina
2x stuks staande ventilatoren 40 cm 42W. Deze staande ventilator is verstelbaar in hoogte, van 105 tot max. 128 cm en heeft een bladdiameter van ca. 40 cm...
€ 72,58
Excl. BTW:€ 59,98
Merk: AEG Model: VENTILATOR-VENTI112
Deze AEG VL 5569 LB combineert de functionaliteit van een staande ventilator met een luchtbevochtiger, voor een verbeterd en efficiënter koeleffect. Hij is ideaal om te ontsnappen aan de hitte op hete zomerdagen!..
€ 120,94
Excl. BTW:€ 99,95
Merk: AEG Model: VENTILATOR-VENTI107
Vermogen: 50 Watt - Ruimtebesparend - Aan/uit schakelaar - Gebruiksvriendelijk..
€ 49,95
Excl. BTW:€ 41,28
Merk: AEG Model: VENTILATOR-VENTI108
Ruimtebesparend - Elektronische timer - Rustige/geluidsarme loop - Gebruiksvriendelijk..
€ 144,50
Excl. BTW:€ 119,42
Merk: AEG Model: VENTILATOR-VENTI111
Eigenschappen: - 3 snelheden - 55W vermogen - Instelbare kantelhoek - Merk: AEG - Type: staande ventilator - Voltage: 230 volt, 50 Hz..
€ 72,50
Excl. BTW:€ 59,92
Merk: AEG Model: VENTILATOR-VENTI114
Eigenschappen: - Diameter: 40 cm - Kleur: zwart - Merk: AEG - Type: staande ventilator..
€ 49,95
Excl. BTW:€ 41,28
Merk: Alpina
Binnen zitten op warme dagen? Dan is een ventilator echt onmisbaar. Met zo'n lekker koel briesje gaat werken, leren of waar je ook maar mee bezig bent stukken beter. Deze ventilator van alpina staat stevig op zijn voet en doet precies wa..
€ 43,55
Excl. BTW:€ 35,99
Merk: Alpina
Zoek je verkoeling tijdens warme dagen voor thuis of op je werk? Deze staande ventilator van alpina zorgt voor een verkoelend briesje. Je stelt het apparaat in naar je eigen wensen. De ventilator heeft namelijk 3 snelheden, kan kantelen..
€ 37,80
Excl. BTW:€ 31,24
Merk: Ardes
Een bladloze ventilator met afstandsbediening, timerfunctie, luchtsnelheid van 4,3 m per seconde, 4 kleuren led-nachtlampje, 7,5 uur-timer, touch-bediening, veilig en stil. Niet mogelijk volgens jou? Dan zullen wij, Maxtotaal, je toch eens..
€ 96,74
Excl. BTW:€ 79,95
Merk: Ardes
Een bladloze ventilator met afstandsbediening, timerfunctie, luchtsnelheid van 270 m3/min, 4 kleuren led-nachtlampje, 9 uurs-timer, touch-bediening, veilig & stil. Niet mogelijk volgens jou? Dan zullen wij, Maxtotaal, je toch eens wat verte..
€ 120,94
Excl. BTW:€ 99,95
Merk: Astro
Tijdens warme zomerdagen kun je wel wat koele lucht gebruiken. Met een lekker fris windje voelt de hitte een stuk beter. Een goede ventilator zal tijdens de warmste dagen en nachten je allerbeste vriend zijn. Dankzij de motor van 42 Watt..
€ 36,30
Excl. BTW:€ 30,00
Merk: Astro
Tijdens warme zomerdagen kun je wel wat koele lucht gebruiken. Met een lekker fris windje voelt de hitte een stuk beter. Een goede ventilator zal tijdens de warmste dagen en nachten je allerbeste vriend zijn. Dankzij de motor van 42 Watt..
€ 36,30
Excl. BTW:€ 30,00
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 104