Menu
Your Cart

Ventilator

Ventilator kopen
Een ventilator brengt tijdens warme dagen of in warme ruimtes veel verlichting; hij zorgt voor versnelling van de lucht waardoor de warme lucht niet aan je lichaam kan hechten en zweet eerder verdampt. Dit voelt alsof er koude lucht op je wordt geblazen. Daarnaast zorgt een ventilator ervoor dat de lucht in beweging blijft, waardoor je minder snel een muffe atmosfeer in huis krijgt. Kortom; een fris windje in huis! En daarvoor ga je natuurlijk naar de Ventilator Specialist!

Heel veel soorten en modellen
Ventilatoren zijn er in verschillende types en in heel veel modellen. Bij de Ventilator Specialist weten wij precies hoe we jou koel moeten houden en daarom hebben wij een uitgebreid assortiment tafelventilatoren, vloerventilatoren, staande ventilatoren, plafondventilatoren en zelfs airco’s. Zo kun je zelf bepalen van welke kant je wil dat de wind komt en hoe sterk de wind is. Elk soort ventilator heeft zo zijn eigen voordeel.

Als je een ventilator wilt aanschaffen, is het handig om de volgende termen te kennen; oscilleren en neigen. Oscilleren betekent dat de blaasrichting van de ventilator steeds verandert op horizontaal niveau. Neigen betekent dat de ventilator dit ook kan in verticale richting. Bijna alle ventilatoren kunnen oscilleren, maar alleen de luxere modellen kunnen ook neigen. Meestal kun je echter wel zelf de ventilator hoger of lager richten door de stand van de ventilator te verstellen.

Welke ventilator kies je?
Een tafel- en staande ventilator zijn handig doordat je ze overal neer kunt zetten en richten. Ze zijn geschikt voor kleine tot middelgrote ruimtes en, als je er een paar neerzet, ook voor grotere ruimtes. Een vloerventilator is veel krachtiger waardoor deze vooral in grote ruimtes gebruikt wordt. Sommige van deze modellen kun je echter ook ophangen aan de muur. De zuilventilator, ook wel towerventilator of kolomventilator genoemd, is een speciaal soort staande ventilator. Dit type neemt minder ruimte in en kan meer; hij oscilleert en neigt. Vaak zit er ook een timerfunctie en display op.

Een plafondventilator geeft lekker veel wind over een groot oppervlak. Omdat hij aan het plafond hangt, neemt hij weinig ruimte in. Nadeel is wel dat het de plaats in neemt van een plafond lamp of kroonluchter. Sommige plafondventilators zijn daarom uitgerust met verlichting.

Welke ventilator je moet kiezen, hangt dus voor een groot deel van de ruimte af waar hij moet komen en hoeveel plaats je er voor hebt. Verder kies je vooral welke ventilator je het mooiste vindt en misschien welke het voordeligst is. Heb je niet zo’n groot budget? Ook dan zit je goed bij de Ventilator Specialist, want wij hebben al een goede ventilator voor iets meer dan een tientje!

Welke ventilator je ook kiest, bij ons weet je zeker dat je een goed product aanschaft. Wij hebben uitsluitend topmerken in ons assortiment opgenomen. Heb je eenmaal je bestelling geplaatst, dan zorgen wij ervoor dat jij binnen 2 à 3 dagen kunt genieten van deze ‘luchtige’ deal! Afrekenen kan veilig en makkelijk via iDeal en wij betalen de bezorgkosten bij een bestelling van €75,- of meer.